Koffie

De koffiemelange van Coffee on the Roll moet vers, lekker zoet, fris, fruitig en toegankelijk zijn voor iedere passant en klant. De No School huisblend van Coffeelab sluit daar perfect op aan, een ware smaaksensatie. Een mooie mix van koffie uit Brazilië (mocca, chocola) en Rwanda (frisse fruittonen). Beleef deze smaaksensatie door even te stoppen bij Coffee on the Roll en wij hopen dat je de rest van de dag met een big smile zal rondlopen. Blijf Coffee on the Roll volgen, medio 2018 zal het assortiment van Coffee on the Roll verder uitgebreid worden met een eigen huisblend.

 

Het assortiment van Coffee on the Roll zal bestaan uit een selectie van de meest populaire koffie's van dit moment. Daarnaast wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe producten, koffie afgestemd op ideeën, wensen van de klanten. Op termijn en waar het toegestaan is zullen er ook koffie-cocktails worden gemaakt of wat denk je van een ouderwetse maar tijdloze Irish Coffee, koffie Cointreau, 43 of Tia Maria. Voor verdere info zie onder het menu van Coffee on the Roll.

 

Thee

Het thee-assortiment zal bestaan uit diverse soorten groene thee, zwarte thee, vers geplukte munt en plakjes gember. Een combinatie hiervan hoort ook tot de mogelijkheden. Ideeën zijn altijd welkom, Coffee on the Roll is altijd benieuwd naar de wensen van de klanten.

 

Chocomel

Zowel koud als warm gedronken een aanrader. Romig en vol deze biologische fairtrade chocomel.

ONZE

KOFFIE

FIND US ON:

contact Lonneke Vaandriks | +31 (0) 6 14 64 96 84 | coffeeontheroll@gmail.com

© 2017 Lonneke Vaandriks • All Rights Reserved

DesignGerben van Osselaer

contact Lonneke Vaandriks

+31 (0) 6 14 64 96 84

coffeeontheroll@gmail.com

© 2017 Lonneke Vaandriks • All Rights Reserved

DesignGerben van Osselaer

ONZE

KOFFIE